Obstacle Run 2022

Evenementen

Obstacle Run 2022 stadsdeel Zuidoost


Mijnsport verzorgt de op zondag 27 februari de Obstacle Run in stadsdeel Zuidoost.

200 deelnemers doen hier op een laagdrempelige manier mee aan hun 1e Obstacle run. De run is een combinatie van Obstacles, Bootcamp en circuit training.

In 12 onderdelen proberen de deelnemers in groepjes van 6 personen zoveel mogelijk punten te scoren door de oefeningen juist en vaak uit te voeren en meerdere keren over een Obstacle te gaan.

Voor elke doelgroep organiseert Mijnsport een evenement op maat.

Offerte aanvragen

Sportdag voor bedrijven

Evenementen

500 deelnemers tijdens bedrijfssportdag


Bedrijven en gemeenten kunnen bij Mijnsport terecht voor het ultieme sportieve evenement inclusief catering.

Mijnsport organiseert bedrijfssportdagen van klein tot groot. Bent u met 10 personen of met 500, elk programma wordt volledig op maat gemaakt tegen een scherpe prijs. Kwaliteit, sportiviteit, lekker bewegen en gezelligheid staan voorop.

Alles op maat, na ruim overleg met de klant om alle wensen te kunnen uitvoeren, draaiboek met alle afspraken en heldere planning, professionele mensen. Mijnsport zorgt ervoor dat iedereen, net als alle medewerkers van stadsdeel Zuidoost, met een glimlach naar huis gaat!

Offerte aanvragen

Kinderfeestjes

Evenementen - Kinderfeestjes

Spel, sport en springkussen


Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en heeft u geen idee waar zijn of haar verjaardag dit jaar gevierd moet vieren? Genoeg van die standaard uitjes naar pretparken of bowlingbanen? Wij hebben de oplossing voor u. Wij organiseren een actief kinderfeest bij u thuis, in de buurt of op locatie. U kunt bij ons kiezen uit een aantal opties: denk aan een luchtkussen, oud-Hollandse spelen, een stormbaan, een speurtocht en nog veel meer.

Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig om er een avontuurlijke en bovendien sportieve dag van te maken. Neem snel contact met ons op. Wij bellen u terug om uw wensen door te nemen zodat wij een passende prijsopgave kunnen maken.

Offerte aanvragen

demo’s en clinics

Evenementen

Honkbal tot voetbal


Heeft u altijd al eens tijdens uw evenement een demonstratie van balvirtuozen of een clinic willen hebben? Wij kunnen een aantal van de beste straatvoetballers van Nederland inzetten, zelfs de winnaar van de Panna KO, het Nederlandse kampioenschap! Voor deze clinics werkt Mijnsport samen met TOF (Technics of da Future). De TOF-techneuten verzorgen diverse soorten clinics. Vooral de jeugd zal blij zijn met de nieuwe, duizelingwekkende trics en moves die ze leren en op straat of bij hun club zelf in praktijk kunnen brengen. Informeer eens naar de mogelijkheid om voor elke deelnemer een DVD van zijn of haar trucs te laten maken.

Offerte aanvragen