Projecten

Waar houdt MijnSport zich mee bezig?

Hieronder zijn een aantal van de projecten van Mijnsport te vinden. Wij houden ons bezig met het organiseren van evenementen waarbij we de toernooigenerator gebruiken. Daarnaast houden we ons bezig met Lekker Spelen Op Het Schoolplein en Adrem Sportief. Bent u opzoek naar een dienst, maar staat hij er niet tussen? Stuur ons gerust een email met uw wensen.

Toernooigenerator

Het maken van een toernooi is nog nooit zo makkelijk geweest. Uitslagen en overzichten worden direct voor uw bezoekers in de online scoreschermen weergegeven, ideaal bij elk evenement. Door haar eenvoud en uitstraling voor elke vereniging of organisatie een aanwinst.

Mijnsport en BYTT hebben de handen ineen geslagen om het organiseren van toernooien en het publiceren van uitslagen eenvoudig te maken. Na het invullen van alle gegevens zoals de naam van uw evenement, de toernooien, de categorieen, de teams, de locatie en de velden, kiest u voor een datum of meerdere data en de tijd, vervolgens genereert het systeem uw toernooi.

Lees meer

Lekker spelen op het schoolplein

Lekker spelen op het schoolplein

Basisschool de Tamboerijn in Amsterdam heeft de start van Lekker Spelen op het Schoolplein meegemaakt. Mijnsport heeft dit bedacht en uitgevoerd. Zie de website van van JUMP-in, het gezondheids- en sportstimuleringsprogramma van de gemeente Amsterdam en de GGD.

Lees meer

Schoolvoetbal Amsterdam 2020

Adrem sportief

Het Schoolvoetbaltoernooi van Amsterdam in 2019-2020 wordt ook dit jaar door Mijnsport georganiseerd i.s.m. de Gemeente Amsterdam en de KNVB.

Klik hieronder voor alle informatie

Lees meer